Lifestyle

7 nasi az esti filmezéshez, amitől még jobban is alszol

Számodra is elképzelhetetlen az esti filmnézés nassolnivaló nélkül?

Egészséges nasik estére

Bár az esti rágcsák rendkívül csábítóak és ízletesek, sajnos kevésbé egészségesek és negatívan befolyásolhatják az alvásodat, ráadásul az éjszaka közepén arra ébredhetsz, hogy csak még éhesebb vagy tőlük. Ne aggódj - nem bűn szükségét érezni egy kis nasinak lefekvés előtt, és szerencsére rengeteg finom és egészséges opció áll rendelkezésre. Íme 7 nagyszerű esti nasi, amelyek nemcsak táplálóak, de támogatják a pihentető éjszakai alvást is.

Egy marék dió vagy mandula A dió tele van alvást elősegítő omega-3 zsírsavakkal, és csak úgy, mint a mandula rengeteg rostot, antioxidánsokat, melatonint és magnéziumot is tartalmaz. Ezek összességében támogatják az egészséget, teltségérzetet biztosítanak és elősegítik az alvást. Ráadásul, ha enyhén sós magvakat választasz, az segíthet csillapítani a sós ételek iránti vágyadat a vacsora után.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Real Simple

A kutatások azt bizonyítják, hogy a tápanyagban gazdag ételek éjszakai fogyasztása jótékony hatással lehet a szív egészségére, sőt az izmok edzés utáni regenerálódására is.

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az uborkasaláta mindig remek kísérője az ebédnek, főleg a nyári hónapokban, de ha azt szeretnénk, hogy a szokásosnál is finomabb legyen, érdemes megbolondítani egy extra hozzávalóval.
Sztárok
Jákob Zoltán milliárdjai természetesen már a Nagy Ő forgatása előtt is megvoltak. A celebvilágba akkor lépett be, amikor csatlakozott a TV2 műsorához.
Utazás
Völgyesi Gabi hátrahagyta Magyarországot, hogy belekóstoljon kicsit az amerikai kultúrába. Most elmondta itthon, hogy miket tapasztalt.