Lifestyle

Egy egyszerű, de hatékony gyakorlat, mely mindenkinek lapos hasat varázsol - Katalin hercegné is erre esküszik

Wales hercegnéje 41 esztendősen is csúcsformában van. Tökéletes vonalait nem csupán kiváló génjeinek és szigorú étrendjének köszönheti.

Nem csak a remek géneknek köszönheti csodás alakját

Katalin walesi hercegné 41 esztendősen is olyannyira fitt és karcsú, hogy még a huszonéves nők is példát vehetnének róla. De vajon mi lehet Vilmos herceg feleségének titka? Nos, köztudott, hogy Katalin gyermekkora óta szenvedélyes rajongója a különböző sporttevékenységeknek, emellett pedig a táplálkozására is tudatosan odafigyel. E szerencsés tényezők mellett Katalin remek géneket is örökölt felmenőitől, de - ami még ennél is fontosabb - a folyamatos testedzésnek is feltétlen híve. Lapozd fel galériánkat: megmutatjuk azt az egyszerű, ám bombabiztos gyakorlatot, mely a hercegné egyik nagy kedvence, s mely számodra is lapos hasat varázsolhat!

A Mirror cikke szerint a gyakorlat lényege, hogy adott ideig fenn kell tartanod egy bizonyos testhelyzetet, így erősítve egy-egy izomcsoportot. A fekvőtámaszra hajazó pozíció különbözik ettől, hiszen itt nem a kézre, hanem az alkarra kell támaszkodni, majd 30-45 percig ugyanebben a pózban maradni.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné stílusérzéke megkérdőjelezhetetlenül meghatározó, ő maga pedig igazi ikonként tündököl a divatvilágban. A brit trónörökös felesége szeret újabb és újabb trendekkel is kísérletezni, ám vannak olyan számára örökzöldnek számító kreációk, valamint kiegészítők, melyekre hosszú évek óta esküszik.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Manapság már szinte minden háztartásban megtalálható a kompakt légkeveréses sütő, sokan azonban elkövetnek vele egy komoly hibát, amely az egészségre is káros lehet.
Sztárok
Károly egykori asszisztense szerint Nagy-Britannia egykori leggyűlöltebb nőjéből nemcsak hogy királyné lett, de még egy olyan dologra is sikerült szert tennie az utóbbi időben, amiről azt gondolta,...
Lifestyle
Az Oroszlán izgalmas híreket hall egy női ismerősétől. Napi horoszkóp!