Lifestyle

Ez a zsebtolvajok leggyakoribb módszere: videón a trükk, amivel észrevétlenül lopják ki az értékeidet

Egy, a Magyarország Ügyészsége által közzétett videó tökéletesen szemlélteti a trükköt, amivel a zsebtolvajok másodpercek törtrésze alatt elemelik az értékeinket.

Ismerd meg a trükköt, hogy legközelebb kikerülhesd

Sosem lehetünk elég óvatosak, hiszen az utcai tolvajok havonta eszelnek ki újabb és újabb trükköket, amik segítségével lenyúlhatják az értékeinket és ha nem vagyunk kellően körültekintőek, könnyen áldozatul eshetünk a furfangos módszereiknek. Most egy újabb trükkre derült fény, amelyről a felvétel a Magyarország Ügyészsége Youtube csatornára került fel. A videón látható, ahogy a tolvaj odamegy a szék hátára akasztott kabáthoz, és miközben eljátssza, hogy éppen a saját kabátját veszi le és rakja oda, egy gyors mozdulattal elcseni a másik székben ülő férfi kabátjában lévő mobiltelefonját. De nem ez volt az egyetlen eset.

Lapozz, a felvételt a következő oldalon tekintheted meg!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Te próbáltad már a mazsolás vizet? Nos, sokan még csak nem is hallottak erről a csodaitalról, pedig hihetetlen, milyen hatást gyakorol egészségünkre és egész szervezetünkre nézve!
Sztárok
Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.
Lifestyle
Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.