Lifestyle

Az emberek 80 százaléka egy perc után feladja: csak a született lángelmék találják meg a kakukktojást a képen

Te ki tudod szúrni az egeret az ábrán?

Egy kis nehezítés

Egy kicsit sodortassuk magunkat a nosztalgia árján! Képrejtvény-sorozatunk ezúttal kalandos időutazásra hív: noha jelenlegi fejtörőnket is Dudás Gergely (alias Dudolf) zseniális gyűjteményéből válogattuk, ezúttal egy korábbi fordulóra esett a választásunk. A feladatod azonban változatlan: meg kell találnod a kakukktojást a képen, méghozzá - hogy némi tétje is legyen a mókának - 3 perces időlimit mellett! Nos, készen állsz? Akkor lapozz: azonnal mutatjuk a forduló részleteit!

Meg tudod találni az egeret a gombák sűrűjében? Ne feledd: csak 3 perc áll rendelkezésedre, hogy teljesítsd a feladatot!
Kattints a további képekért!

A változatosság kedvéért ezúttal bonyolítjuk a képletet: most négy különböző jármű vesz részt a forgalomban.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.