Lifestyle

Csak a született lángelmék találják meg a kakukktojást az ábrán - vajon neked sikerülni fog?

Megtalálod a bébicsirkét a kiskacsák között?

Egy ligában játszol a született zsenikkel?

Most következő képrejtvényünket csupán kifinomult ösztönök, hihetetlen intelligencia, páratlan megfigyelőkészség és sok-sok türelem birtokában tudod abszolválni: e fejtörő tényleg csak az igazi lángelmék számára jelent könnyű akadályt. Persze lehetséges, hogy ebben a tikkasztó hőségben még az ő agytekervényeik sem működnek olyan ragyogóan, mint máskor. Mindenesetre, amennyiben felkeltettük érdeklődésed, lapozz tovább: galériánkban találhatod a játék részleteit! Kellemes szórakozást, jó vadászatot kívánunk!

Megtalálod a bébicsirkét a kiskacsák között? (A képet ide kattintva tekintheted meg nagyobb méretben, illetve kiváló minőségben.)
Kattints a további képekért!

Lássuk, meg tudsz-e találni három apró részletet egyetlen képen belül.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
David Boreanaz nevét a kilencvenes években ismertük meg, s bár hosszú időn keresztül örvendett nagy népszerűségnek, az elmúlt esztendőkben nem szerepelt túl sokat a nyilvánosság előtt.
Lifestyle
A mosógépben történő mosás valóban hatékony és gyors módja lehet annak, hogy tisztán tartsuk kedvenc cipőinket – azonban fontos, hogy néhány lépést betartsunk annak érdekében, hogy lábbelijeink ne...
Utazás
Lassítok egy kicsit, élvezem a lágy szellő simogatását és azt, hogy a tüdőm levegővel telik meg; mélyeket lélegzem, arcomat a napsugarak felé fordítom, közben hallgatom a madarak varázslatos énekét;...