Lifestyle

Ez a 3 csillagjegy minden vitában legyőzhetetlen: Hatalmas fegyver van a kezedben, ha köztük vagy

A viták és veszekedések életünk részei, bármennyire is szeretnénk inkább elkerülni őket. Van azonban 3 csillagjegy, akik tökélyre fejlesztették a konfrontáció művészetét és velük szemben bizony, nem sok esélye van másoknak.

Örök nyertesek

Akár a házastársunkkal, akár a legjobb barátunkkal vagy a gyerekünkkel vitatkozunk, úgy tűnik, néhányan közülünk soha nem tudnak megnyerni egy vitát. Néha az álláspontunk iránti szenvedélyünk túlságosan érzelmessé tesz minket, és minden logika és egyértelműség kikerül az ablakon. Máskor pedig egyszerűen csak szembe kerülünk valakivel, aki mindig véresen komolyan veszi a helyzetet és nem hátrál meg addig, amíg nem látjuk a dolgokat az ő szemszögükből. Mint mindennek, annak is, hogy ki nyer és ki veszít, köze lehet a csillagjegyünkhöz, ezért íme, hogy mely 3 csillagjegy nyeri meg leggyakrabban a vitákat.

Bak Senki sem marad olyan nyugodt, higgadt és összeszedett a konfliktusok során, mint egy Bak. A legendás Dolly Parton még mémet is csinált a Bakok azon képességéből, hogy mindig győznek. Az egyik legjobb módja annak, hogy megnyerj egy vitát, ha tiszta, logikus gondolatokkal állsz neki. Szükség van arra, hogy PhD-t szerezzünk abból, amit bizonyítani akarunk? Nem, de a Bakok nem félnek attól a plusz mérföldtől, és mindig utánajárnak a dolgoknak. A Szaturnusz fegyelmező bolygó által uralt jegy szülöttjei mindig tudják, hogyan használják ki mások korlátait az előnyükre, mindig feszegetik a határokat anélkül, hogy túllépnék azokat. Ha egy vérbeli Bakkal szállsz szembe, győződj meg róla, hogy jegyzetekkel érkeztél a vitára, különben nem lesz esélyed.
Kattints a további képekért!

Forrás: Purewow Fotó: Pexels

Oldalak

Lifestyle
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.