Egészség

Igyál naponta ebből az italból egy pohárral, és egy órával kevesebbet kell edzened: a fogyásnak is nagy löketet ad!

Nagyon úgy tűnik, hogy mégsem kell teljesen lemondani az alkoholról a diéta alatt, persze fontos a mértékletesség.

Nulla alkohol?

Ha valaha is bűntudatot éreztél egy pohár alkoholos ital miatt a diétád alatt, akkor a kanadai Alberta Egyetem eredményei talán enyhíthetik ezt. Kutatásaik során ugyanis olyan dologra jöttek rá, melynek minden fogyókúrázó örülni fog. Azt mindannyian tudjuk, hogy a legtöbb alkoholtartalmú italban rengeteg cukor van, aminek bevitelét teljesen le kell csökkentenünk, ha a kilókkal harcolunk. Létezik azonban egy olyan folyadék, amit ha a megfelelő mennyiségben és időben viszel be a szervezetedbe, akkor nemcsak hogy nem hízol tőle, hanem még segíted is vele fogyókúrád.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Egészség
Sztárok
Nigériai látogatásuk során a sussexi hercegi pár, Meghan és Harry óriási hibát vétett, amiért csak úgy zúdulnak rájuk a kritikák, valamint a nem túl szép jelzők, mint például a "hazaáruló", ami...
Egészség
Egy dologban biztosak lehetünk, és az az, hogy mindenkinek véget ér egyszer az útja itt a Földön. A halált kijátszani jelenleg még nem lehet, maximum nagyon sokáig élni.
Sztárok
Kamilla híresen rossz viszonyt ápol Harry-vel, és ez a nem elhanyagolható jelentőségű körülmény is szerepet játszott abban, hogy ismét meghiúsult Károly király és a sussexi herceg találkozója.