Recept

Ez Nyári Dia csodás alakjának titka - Kedvenc ételeit mutatta be a bombázó anyuka

Rengeteget fogyott az elmúlt időszakban Nyári Dia, a Barátok közt egykori sztárja. Elárulta, mi csodálatos alakjának titka.

Cukor és finomliszt kizárva

Szinte rá sem lehet ismerni Nyári Diára - a Barátok közt egykori sztárja talán még sosem volt ilyen kirobbanó formában. A színésznőnél korábban inzulinrezisztenciát állapítottak meg, ez a diagnózis indította el őt az egészséges életmód felé vezető úton - ma már bomba formában van és a BiotechUSA "A mozgás, ami összeköt" nevű kampányának nagykövete - a kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a testmozgás fontosságára.

Egy korábbi videóban Dia elárulta, milyen élelmiszerekkel tölti meg saját és édesanyja hűtőjét, akit azóta már szintén rávett az életmódváltásra. A diéta megkezdése óta az egyik alapelv a cukor és finomított liszt elhagyása.

Dia emellett három óránként eszik, előszeretettel fogyaszt halat és csirkehúst. Nem hisz a fogyókúrákban, a hosszú távú életmódváltás hozta meg számára az áttörést.

Fotó: instagram.com/nyaridia

Oldalak

Recept
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle