Egészség

Mától él a Covid-információs vonal a fekvőbetegek hozzátartozóinak

Ez könnyebséget jelenthet.

Bármikor hívható

A nap bármely szakaszában hasznos információk hallgathatók végig a Semmelweis Egyetem COVID információs vonalán, egyebek mellett az intézményben kezelt koronavírusos betegek kezeléséről, a látogatási és csomagküldési lehetőségekről. Minden hétköznap 8.00 és 16.00 között egy diszpécser is elérhető, valamint munkanapokon 12.00 és 16.00 között a hozzátartozók egy adott beteg állapotáról is kérhetnek rövid felvilágosítást; a telefon nyomógombjainak segítségével kiválasztható a munkatárs kapcsolása opció, amellyel az érintettet kezelőegység diszpécseréhez továbbítják az érdeklődőt. Telefonon az orvosi dokumentációban a beteg által erre kijelölt hozzátartozó kaphat csak információt. Lapozz a cikk folytatásáért!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Egészség
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.