Lifestyle

Akár 3 órát is veszíthetsz az alvásidődből, ha ez történik

A felmérések alapján emiatt alszanak sokkal kevesebbet a nők a férfiaknál.

Kutatás

Nem mindenki képes egyforma minőségű és mennyiségű alvásra a hét minden napján. Van, hogy kicsit stresszesebb napjaink után később fekszünk le vagy rosszabbul alszunk, máskor pedig át tudnánk aludni szinte az egész napot, annyira álmosak és fáradtak vagyunk. Persze más a helyzet akkor, ha nem vagyunk egyedül a hálószobában és párunkkal kell "osztozni" az alvásidőn. Egy brit felmérés alapján, amely során 2000 párt vizsgáltak kiderült: a nők átlagban három óránál kevesebbet alszanak, mint a férfiak, minden este -írja a dailystar. Ez pedig egy év alatt akár 1095 órát is jelenthet. A felmérésben résztvevő nők elárulták ennek egyszerű és leggyakoribb okait.

A részletekért lapozz tovább!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ryan Reynolds és Blake Lively Budapesten lesz egy jó darabig, de igazából olyan, mintha itt sem lennének, annyira szigorú szabályokat vezettek be.
Sztárok
Tom Quinn királyi szakértő szerint a sussexi hercegi pár Nigériából üzent a palotának, kiváltképp Károlynak, aki eddig még nem reagált Harry és Meghan "királyi körútra".
Utazás
Egy nőnek ötnapos családi nyaralást tervez az édesanyja, a gond csak ott kezdődik, hogy erre az exét is meghívta. Ennél kínosabb nem is lehetne a szituáció.