Könnyen elkészíthető és nem is drága - 10 izgalmas karfiolos fogás

Bár bevallom, a brokkolit sokkal jobban szeretem, ha jól van elkészítve a karfiol, azt sem utasítom vissza. A következő fogások az én tetszésemet is elnyerték, próbáld ki Te is!

Rántott karfiolfalatkák spanyol módra

A következő rántott fogásnál nem a hagyományos (liszt, tojás, zsemlemorzsa) panírra lesz szükségünk. Kihagyjuk belőle a lisztet, de így is nagyon finom lesz. Próbáld ki, vendégváró falatkának vagy délutáni nasinak is beillik! A receptért kattints ide!

Karfiolos pizza

Pizzatészta karfiolból? Nagyon is lehetséges! Ha diétázol, ezt akkor is bátran megeheted, csak arra vigyázz, hogy milyen feltétet teszel rá! A receptért kattints ide!

Karfioltortilla

Jöhet a karfiol bárhol, bármikor, bármilyen formában? Fogadjunk, hogy tortillaként még nem próbáltad! Bizony, még ezt is lehet belőle készíteni. Mutatjuk, hogyan! A receptért kattints ide!

Fokhagymás-sajtos karfiolpüré

Változatos és finom köretre vágysz? Már unod a krumplit? Próbáld ki a következő karfiolpürét! Imádni fogod! A receptért kattints ide!

Ropogós karfiolfasírt

Ha szereted a karfiolt, ez a könnyed és ropogós fasírt is ízleni fog! Elkészítése nem bonyolult, megéri kipróbálni. A receptért kattints ide!

Fotók: vodkitchen.com, theluckypennyblog.com, sbhallfamily.blogspot.com, smartbalance.com, blissfullydelicious.com

Oldalak

Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy amikor a leginkább komolynak kellett volna lenned, mert valaki rossz hírt közölt veled vagy esetleg egy temetésen voltál, rád jött a röhögőgörcs? Ez bizony rettentő...