Ronda, de finom - Bizarr külsejű fagylalt hódítja meg a világot

Korábbi cikkeinkben már írtunk az idei esküvői tortatrendekről és egy új gasztroőrületről, most pedig egy újabb "kajadivatot" mutatunk be: a tengerentúlon hódít a fekete fagyi!

Kókuszízű finomság

A Morgenstern’s Finest Ice Cream névre hallgató New York-i fagyizóban alkották meg az új fagyicsodát, amely már az Instagramot is meghódította. A fekete édesség sötét színét az úgynevezett kókuszszén adja, amely nem más, mint a kókusz héjának égetett és feldolgozott formája. Nem kell tehát aggódni, semmiféle mesterséges anyagot nem tartalmaz, ellenben nagyon finom, kókuszíze van. Nézd végig a róla készült képeket és döntsd el, megkóstolnád-e!

Oldalak

Fashion&Beauty
Noha a kerti partik lényege, hogy a résztvevők komfortosan érezzék magukat, így az sincs kőbe vésve, mi a tökéletes viselet ilyenkor, érdemes ihletet meríteni a dán királyné ruhatárából, ha...
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?