Bár a légitársaságok menüit nem az utasok állítják össze, visszajelzéseink és tudatos döntéseink mégis hozzájárulhatnak a jobb fedélzeti étkezési élményhez. Egyes modern repülőgéptípusok, jobb nyomásszabályozással, magasabb páratartalommal és alacsonyabb zajszinttel kedvezőbb környezetet biztosítanak. Az ételválasztásban a karakteresebb, fűszeresebb fogások általában ízletesebbek maradnak a levegőben is. Ha van választási lehetőségünk, érdemes ezeket preferálni.
Bár a légitársaságok menüit nem az utasok állítják össze, visszajelzéseink és tudatos döntéseink mégis hozzájárulhatnak a jobb fedélzeti étkezési élményhez. Egyes modern repülőgéptípusok, jobb nyomásszabályozással, magasabb páratartalommal és alacsonyabb zajszinttel kedvezőbb környezetet biztosítanak. Az ételválasztásban a karakteresebb, fűszeresebb fogások általában ízletesebbek maradnak a levegőben is. Ha van választási lehetőségünk, érdemes ezeket preferálni.