A légitársaságok tisztában vannak azzal, hogy a repülőgép fedélzeti környezete jelentősen befolyásolja az utasok ízérzékelését. Ennek ellensúlyozására régebben több sót használtak az ételekben, ám ma már sokkal kifinomultabb megközelítést alkalmaznak. Olyan receptek kerülnek előtérbe, amelyek élénk fűszerekkel erősítik az ízeket, nem pedig sóval vagy cukorral.
3/6
Fotó: Pinterest
Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?
A légitársaságok tisztában vannak azzal, hogy a repülőgép fedélzeti környezete jelentősen befolyásolja az utasok ízérzékelését. Ennek ellensúlyozására régebben több sót használtak az ételekben, ám ma már sokkal kifinomultabb megközelítést alkalmaznak. Olyan receptek kerülnek előtérbe, amelyek élénk fűszerekkel erősítik az ízeket, nem pedig sóval vagy cukorral.