Sztárok

"Minél idősebb, annál jobb...": Akár 80 éves férfivel is összejönne a Kőgazdag Fiatalok szereplője, ha van elég pénze

A TV2 nézőinek már ismerős lehet Tuvic Aleksandra a Nagy Ő és a Farm VIP című műsorokból. Most újabb reality-ben lesz látható.

"Azt vallom, minél idősebb, annál jobb..."

Ma, szeptember 18-án startol el a TV2 legújabb reality-je, ami Kőgazdag Fiatalok címen fut majd és nyolc gazdag magyar fiatal életét mutatja be. A műsor egyik résztvevője lesz Tuvic Aleksandra is, akit már korábban a Nagy Ő-ben is láthattunk, amint megpróbálta elrabolni Tóth Dávid kajakos szívét, majd a Farm VIP-ben csillogtatta meg magát.

Mint kiderült, Aleksandra 26 éves, szülei szerb és német származású üzletemberek, akik a mai napig havonta támogatják lányukat anyagilag. Aleksandra mindig is jómódban élt, így ehhez van hozzászokva és az anyagiak a párválasztás tekintetében sem elhanyagolható szempont számára.
Kattints a további képekért!

Forrás: Blikk Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...