Sztárok

Egymás tükörképei is lehetnének: Gordon Ramsay legkisebb gyermeke kiköpött mása a sztárséfnek, alig lehet őket megkülönböztetni

Nem esett messze az alma a fájától: Gordon Ramsay és legkisebb fia, Oscar akár egymás tükörképei is lehetnének.

Mint két tojás

Az 56 éves Gordon Ramsay-t a legtöbb tévénéző úgy ismeri, mint a világ leggorombább sztárséfjét, hiszen soha, egyetlen műsorában sem rejtette véka alá kíméletlen, sokszor nyers véleményét – ennek ellenére sokan szeretik, hiszen rámenős stílusával nagyon erősen tudja motiválni a séftanoncokat. A kemény külső azonban érző szívet rejt, a sztárséfet ugyanis a való életben kenyérre lehet kenni: a kulisszák mögött ő is csak egy szerető és gondoskodó családapa, aki bármit megtenne a lányaiért és a fiaiért. A legkisebb gyermeke 2019-ben látta meg a napvilágot, de már most pont úgy néz ki, mint világhírű édesapja. Galériánkban megmutatjuk, milyen döbbenetes a hasonlóság Gordon Ramsay és a négyéves Oscar között:

Gordon Ramsay 1996-ban vette feleségül élete szerelmét, Cayetanát, aki öt gyermekkel ajándékozta meg: Megan 1998-ban, ikreik, Holly és Jack 2000-ben, Matilda 2001-ben, Oscar pedig három évvel ezelőtt látta meg a napvilágot.
Kattints a további képekért!

Vivienne Jolie-Pitt örökölte édesanyja összes szépségét és báját, de persze sármos apja remek vonásaiból sem szenved hiányt.

Leadfotó: Dia Dipasupil/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...