Sztárok

Molnár Gusztáv kitálalt az elvonóról: „Tavaly benne volt a pakliban, hogy ilyenkor már nem élek”

A Drága örökösök sztárja most először szólalt meg azzal kapcsolatban, hogy hogy érzi magát majdnem egy évvel az elvonóra való bevonulása után.

Megtanulta tisztelni a függőségét

Molnár Gusztáv 265 napot töltött a komlói elvonón. Már hosszú ideje küzdött alkoholbetegségével, mikor végül meghozta a döntést, hogy kezébe veszi az irányítást, mielőtt a függősége elhatalmasodik felette. A színész a Blikknek mesélt először arról, hogy élte meg az elvonón töltött időszakot és miken ment keresztül a gyógyulás érdekében.

"Ma már nem szégyellek semmit, hiszen rengeteget tanultam a betegségemről, arról, hogy mi hogyan működik ilyenkor. Visszatekintve, sokszor szégyelltem magam, és rettenetesen cikinek találom, ahogyan akkor viselkedtem, de ma már tudom, hogy az alkoholizmus egy betegség, a függőséget pedig tisztelni kell. A függőségből nincs gyógyulás, olyan ez, mint együtt élni a cukorbetegséggel: nem eszem cukrot, mert tudom, hogy baj lesz. Rengetegen küzdenek ezzel a problémával Magyarországon, sok sorstársam kéri a segítségemet, és ha csak egy embernek is tudok a saját példámmal segíteni, már megérte" - mondta a színész a lapnak.
Kattints a további képekért!

Forrás: Blikk Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...