Sztárok

Károly torkig van Harryvel: az uralkodó kemény ultimátumot adott fiának, ez a herceg utolsó esélye

Nagyon úgy tűnik, hogy Károly király bekeményített: az uralkodó pontot akar tenni a Harryvel való kapcsolatának végére, vagy így, vagy úgy.

Elege lett Harryből

Harry és Meghan, valamint a brit királyi család között lévő konfliktusok és feszültség egyáltalán nem új keletű dolog, hiszen évek óta tart a pár és a família között a viaskodás, ami akkor érte el a csúcsot, mikor a sussexiek 2020-ban úgy döntöttek, végleg felhagynak a család szolgálatával, és az Egyesült Államokba költöznek. Azóta számos botrányt kirobbantottak már, hiszen felfedték a palota titkait a híres Oprah-interjúban, a Netflixes dokumentumfilm-sorozatukban, valamint Harry memoárjában, a Spare-ben. Érthető tehát, hogy sem Vilmos, sem Katalin, sem Kamilla, de még Károly sem szívesen látja őket, és nem is igazán próbálnak meg kibékülni a herceggel és a hercegnével, akik egyébként szintén elzárkóznak nagyjából minden olyan alkalomtól, amikor leülhetnének a családdal és tisztázhatnák a problémákat. Károly azonban most besokallt, és a palota információi szerint kemény ultimátumot intézett Harryhez…

Sokáig szó volt arról, hogy Harry Nagy-Britanniába látogat majd szeptemberben, amikor is leülnek apjával béketárgyalásokat folytatni, ám egészen eddig erre nem került sor, Károlynál pedig végleg betelt a pohár emiatt.
Kattints a további képekért!

Szombaton Harry és Meghan Németországban járt a 2023-as Invictus Games nevű sportesemény záróceremóniáján, ahol a hercegné egy merész, pánt nélküli ruhakölteményben ragyogott férje oldalán.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.
Lifestyle
A holdvíz egy különleges elixír, ami a spirituális lelkek szerint távol tartja a rossz energiákat, megtisztítja a lelket és kitartóbbá varázsol. Kipróbálnád? Mutatjuk a rém egyszerű receptet.
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.