Sztárok

Arnold Schwarzenegger ritkán látott lánya igazi bombázó: a 32 éves Christina modellként is megállna a helyét

A színész két lánya közül egyértelműen Christina az, aki természetes szépségével minden férfi szívét meg tudná hódítani.

Arnold öt gyermeke közül ő a legelragadóbb

Az osztrák származású, 76 éves Arnold Schwarzeneggert bizonyára senkinek sem kell bemutatni: az Emmy- és Golden Globe-díjas színész, testépítő, üzletember és politikus számtalan szerepben bizonyította már tehetségét a filmvásznon, sőt mi több, ő volt Kalifornia 38. kormányzója is, aki fiatalkorában testépítő eredményeivel ért el komoly sikereket. Később aztán hollywoodi akciófilmjeivel vált világhírűvé, legismertebb szerepe a Terminátorban alakított karaktere, de Arnold nem csupán karrierje, hanem magánélete miatt is számtalanszor landolt már a címlapokon. A színész felesége hosszú éveken át Maria Shriver volt, John F. Kennedy egykori amerikai elnök unokahúga, aki négy gyermekkel ajándékozta meg Schwarzeneggert: Patrickkal, Katherine-el, Christinával, valamint Christopherrel, mielőtt a pár botrányos körülmények között szakított. Kiderült ugyanis, hogy a filmsztár házvezetőnőjükkel csalta meg Mariát, a titkos viszonyból pedig egy fiú is született, Joseph Baena. Maria és Arnold tehát elváltak, ám négy gyermekük érdekében a jó viszonyt a mai napig ápolják, a volt álompár két lánya közül az egyik pedig gyönyörű nővé cseperedett az évek alatt. Bár Christina csak ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, kétségkívül sokan kíváncsiak rá, legfőképp szépsége miatt. Galériánkban mutatjuk őt!

Christina a mozicsillag két lánya közül a fiatalabbik, és valamilyen szinten megihlette őt édesapja munkássága, ugyanis producerként tevékenykedik.
Kattints a további képekért!

Bebe Rexha egy betegség miatt szedte fel magára a plusz kilókat, ám sokak szerint nem is ezzel van a baj, hanem hogy az énekesnő rendkívül előnytelenül öltözködik.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Vannak olyan ínycsiklandozó ételek és italok, amiket mindannyian szeretünk fogyasztani, ám ha jót akarunk magunknak - és a diétánknak - este 6 után inkább jobb, ha még eszünkbe sem jutnak.
Sztárok
Kiderült, hogyan sikerült olyan hamar beilleszkednie a királyi családba Katalinnak, és hogyan tett szert majdhogynem akkora népszerűségre az emberek között, amire egykor csak Diana volt képes.
Sztárok
Harry herceg biztosan nem számított arra, hogy édesapja, III. Károly király ilyen kőkemény bánásmódban részesíti őt, valamint feleségét, Meghan Markle-t.