Sztárok

Sosem látott, 1994-es videó került elő Ördög Nóráról: Már akkor is elbűvölő szépség volt

29 évvel ezelőtt készült videó került elő Magyarország egyik legkedveltebb műsorvezetőjéről, Ördög Nóráról.

Azonnal rá lehet ismerni

Ördög Nóra a Nánásiék Instagram-oldalára posztolta ki az 1994-ben készült videót, amin még csak 13 éves volt. Ahogy a videóból kiderül, a 13 éves Ördög Nóra éppen egy iskolai színdarabra készült, Az özvegy Karnyóné s két szeleburdiak c. darabbak kapta meg a szobalány, Borsi szerepét. A gyermeki bájjal beszélő Ördög Nóra lelkesen mesél a szerepről és az előadásról a riporternek. „Emlékek 1994-ből...” - írta a poszthoz Ördög Nóra.

A kommentelők teljesen odáig vannak a felvételért és nem győzik dícsérni Ördög Nóra már akkor kiváló és választékos beszédkészségét. Sokan azt is leírták, hogy a műsorvezető alig változott valamit a közel 30 év alatt és a mai napig megőrizte bájos szépségét.

Forrás: Instagram Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...