Sztárok

Ikreiről vallott Rúzsa Magdi: az énekesnő elárulta, mi kell ahhoz, hogy nyugodt szívvel hagyja hátra gyermekeit

Ki vigyáz Rúzsa Magdi ikreire, amíg az énekesnő koncertet ad? Hogy tud a háromgyermekes anyuka egyik pillanatról a másikra ünnepelt dívává átlényegülni? Hogyan hat az anyaság az alkotói lényére? A népszerű énekesnő először beszélt ezekről a sokakat foglalkoztató kérdésekről egy exkluzív interjúban.

Így fér meg egymás mellett az anyaság és a karrier

Fantasztikus zene, elképesztő látványelemek és egy ragyogó szépség a színpadon, ez a Rúzsa Magdi produkció. Az énekesnő és csapata olyan összehangoltan és gördülékenyen dolgozik együtt, mint egy összeszokott nagy család, ahol mindenki percre pontosan tudja, hogy mi a dolga és a feladata, annak érdekében, hogy a közönség egy felejthetetlen koncertélménnyel gazdagabban térjen haza. Pedig Magdi élete gyökeresen megváltozott az utóbbi másfél évben, ikrei születése óta. „Mindig szerettem előre tervezni, így nem okozott gondot számomra, hogy a gyerekekkel kialakítsuk a napi rutinunkat. A koncert napokon sincs ez másképp, amikor készülnöm és indulnom kell, jön a plusz segítség. A teljes család támogatását élvezzük” – árulta el árulta el a GLAMOUR magazinnak adott exkluzív digitális címlapinterjújában Rúzsa Magdi, hozzátéve, hogy nagyon fontos neki, hogy a koncerthelyszíneket is úgy állítsák össze, hogy ne kelljen túl hosszú ideig távol lennie.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...