Sztárok

Meghan Markle apja kitálalt: „A lányom kegyetlen, és nincs mentség arra, amit tett”

A hercegné édesapja, Thomas Markle a Good Morning Britain nevű műsorban adott interjút a minap, ahol őszintén vallott arról, mit gondol lányáról és a vele való kapcsolatáról.

„Teljesen összetörte a szívem”

Meghan Markle és édesapja, Thomas kapcsolata évek óta viharos már: viszályuk akkor hágott a tetőfokára, amikor kiderült, hogy a férfi a sussexiek 2018-as esküvője előtt pénzért készíttetett magáról fotókat a paparazzikkal, akiknek több magánjellegű információt is kiszivárogtatott lányával kapcsolatban. Azóta Thomas több interjút is adott már különböző tévécsatornák különböző műsoraiban, melyekben elárulta, hogy a mai napig nincs semmilyen jellegű kapcsolata Meghannal és Harryvel, akik nem hajlandóak neki megbocsátani múltbéli hibáiért. A férfi most újból megszólalt, és keresetlen szavakkal illette lányát, akiről bizony megvan a maga véleménye…

A 79 éves Thomas friss interjújában arról beszélt, mennyire bántja őt, hogy Meghan nem engedi neki, hogy találkozzon unokáival, Archie-val és Lilibettel: „A lányom teljesen összetörte ezzel a döntésével a szívem. Nagyon mérges vagyok. Kegyetlen dolog ez egy nagyszülővel szemben, hogy megtagadják tőle az unokalátogatás jogát” – vallotta be a férfi, aki nem is érti, miért haragszik rá annyira Meghan és Harry.
Kattints a további képekért!

Szombaton Harry és Meghan Németországban járt a 2023-as Invictus Games nevű sportesemény záróceremóniáján, ahol a hercegné egy merész, pánt nélküli ruhakölteményben ragyogott férje oldalán.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...