Tolvai Reni megmutatta magát smink nélkül, mindenkinek elállt a szava

Tőle nem megszokott képet posztolt Tolvai Reni: a maga természetességében mutatta meg szépségét az énekesnő.

Tolvai Reni smink nélkül

Nem kétség, hogy a csodálatos hangi adottságokkal megáldott Tolvai Reni toplistás a legdögösebb magyar hírességek listáján, aki látványos megjelenésével gyakran elkápráztatja a rajongóit és követőit a közösségi oldalán. Ráadásul Reni olyan profi módon sminkel, hogy akár szakmát is válthatna, sőt nemrégiben oklevelet is szerzett a szakterületen, és szeptemberben folytatja a sminkes tanulményait.

A vörös énekesnő igen aktív a közösségi médiában: koncertjei, fellépései, legújabb dalai és videóklipjei mellett gyakran megosztja életének egy-egy pillanatát is követőivel. Az utóbbi napokban például mallorcai nyaralásáról osztott meg pár képet, amelyek közül is kiemelkedő az, amelyen a megszokottal ellentétben teljesen „meztelen” arccal, smink nélkül látható. Természetesen így is gyönyörű az egykori megasztáros, erről pedig te is meggyőződhetsz a galériánkban.

Hihetetlen, mennyire jól sminkel Tolvai Reni. A rajongók állandóan kérdésekkel bombázzák, hogyan készíti el ezeket a látványos sminkeket.
Kattints a további képekért!

Gabriela Spanic nem éppen szégyenlősségéről híres: a latin díva most is olyan fotót osztott meg magáról, amibe mindenki belepirul.

Leadfotó: Mokka / TV2

Oldalak