Penélope Cruz közel az 50-hez fürdőruhában mutatta meg a testét

A színésznő családjával egy napsütötte európai nyaraláson vett részt.

A kortalan szépség megvillantja alakját

Penélope Cruz irigylésre méltóan fiatalos és dögös volt, amikor hétfőn az olaszországi Fregenében strandolt, miután továbbindult Szardínia idilli partjairól. A 47 éves Oscar-díjas színésznő fenomenálisan nézett ki, amikor gyermekeivel, a 10 éves Leóval és a 7 éves Lunával töltött egy napot a tengerben. A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken sztárja egy 235 fontos, skarlátvörös Versace fürdőruhában mutatta meg hihetetlen alakját, amelynek nyakkivágása szögletes volt, a pántokon pedig a divatház ikonikus logója díszelgett.
Az óceánból a Bond filmek ikonikus mozdulatával kiemelkedő Penélope egy fekete Nike fürdőruha alsót is felvett, és egy Ray-Ban napszemüveget viselt.

Penélope hollófekete tincseit szabadon hagyta, hogy a tökéletes vonásait keretbe foglalja, sminket nem rakott föl, hogy természetes szépségét kiemelje. A színésznőhöz nem csatlakozott férje, Javier Bardem, akinek édesanyja, Pilar sajnos a hétvégén, 82 éves korában elhunyt.

A színésznő spanyol filmekben és televíziós sorozatokban nyújtott alakításairól volt ismert, és életében számos díjat kapott munkásságáért.

Penélope Cruz bikini2

Oldalak