8 éves lett György herceg – Mától nem mindennapi dolgot csinálhat Vilmos fia

Természetesen mutatjuk a szülinapos György új portréját is, amit a hagyományokhoz híven Katalin hercegné készített fiáról.

A mai naptól saját maga dönthet egy fontos dologról

György herceg mindig is inkább apjára, Vilmos hercegre hajazott, most azonban a kettőjük között lévő hasonlóság nagyobb, mint valaha. A kis trónörökös már nem is olyan kicsi, ugyanis a mai napon betöltötte 8. életévét, amely alkalomból természetesen szülei meg is osztottak róla egy hivatalos, friss fotót – a portrét ezúttal sem egy profi fotós, hanem György édesanyja, Katalin készítette a fiáról, az eredmény pedig évről-évre egyre jobb. Az tehát biztos, hogy a hercegné folyamatosan fejlődik a fotózásban, György herceg pedig szokásosan cuki, vonásai pedig egyre nagyfiúsabbak – az már most látszik, hogy igazán helyes szívtipró lesz belőle, akiért sorba fognak állni a lányok, hiszen pár év múlva minden bizonnyal ő számít majd a legjobb partinak a világon rangjának köszönhetően. Galériánkban mutatjuk a legfrissebb képet az ifjú hercegről, és eláruljuk azt is, miért olyan nagy nap ez a mai számára – egy dologban ugyanis eddig nem dönthetett magától György, ez azonban megváltozik életkora miatt.

Györgyről már kiskora óta egészen profi fotókat lehetett készíteni, amelyekről már akkor sugárzott a csibészség és valami elképesztő báj - nem hiába ő a brit királyi család egyik legnépszerűbb tagja már most.
Kattints a további képekért!

A színésznő, családjával egy napsütötte európai nyaraláson vett részt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak