Merész fehérneműs képet posztolt Gabriela Spanic: a színésznő ezúttal mindent megmutatott

Gabriela Spanic nem éppen szégyenlősségéről híres: a latin díva most is olyan fotót osztott meg magáról, amibe mindenki belepirul.

47 évesen is csúcsformában

Gabriela Spanic maga a megtestesült nő: telt idomaival minden férfi szívet megdobogtat, a nők pedig rendre irigyek rá azért, amiért 47 évesen is olyan formában van, amiről sokunk még fiatalon is csak álmodhat. Azt, hogy mennyire dögös anyuka létére, már a Dancing with the Stars alatt is megmutatta hétről hétre a szexi fellépőruhákban, amelyek nem sokat bíztak a képzeletre, Instagram oldalán azonban rendszeresen oszt meg olyan fotókat is, ahol még a táncosruháknál is kevesebb anyag fedi bájait, legyen szó fürdőruhás képekről vagy éppen csak kivágott darabokról. Ezek a képek általában régebbiek, mint ahogyan azt rendre jelzi is, most azonban olyan merész tartalmat osztott meg, hogy leesett a követői álla. Gaby ezúttal egy fehérneműnek beillő, fekete bodyban pózolt, ami alig takar valamit a színésznő bájaiból – galériánkban mutatjuk a rengeteg lájkot érő képet.

Extravagáns – mindenkinek ez ugrik be a színésznőről, aki soha nem volt annak a híve, hogy rejtegesse azt, amilye van.
Kattints a további képekért!

Vörösmarty Lili nemcsak kivételesen tehetséges színésznő volt, hanem a távbeszélő mesemondó is, így hangját az egész ország ismerte és imádta – mindössze 40 éves volt, amikor távozott közülünk.

Leadfotó: TV2

Oldalak