Sztárok

Tápai Szabina: „Egy kis egészséges féltékenység kell, és ez mindkettőnkben megvan” – Interjú

Október 2-án startolt el a Szingli vagy svindli című új, taktikai párkereső reality, melyben Tápai Szabina csodaszép testvére, Andi keresi az igazit. Andi 10 férfival költözött be a villába, hogy megtalálja a szerelmet és elvigye a fődíjat, a csavar azonban az, hogy a fiúk fele hazudik, hiszen vannak, akik valójában nem is versengenek Andi szívéért, hiszen már alapból foglaltan érkeztek a műsorba, ők a svidlerek, akiknek barátnői megengedték párjaiknak, hogy megpróbálják elcsábítani Andit. Abban reménykednek ugyanis, hogy átverhetik őt, hiszen ha Andi a végén egy olyan férfit választ, akiről tévesen azt hitte, hogy szingli, akkor az illető és párja nyerik a 20 millió forintos fődíjat. A műsort Liptai Claudia vezeti, míg a KibeszÉLŐ című talkshowt Tápai Szabina, aki őszintén mesélt a nekünk adott interjújában húgáról és a vele való kapcsolatáról.

Először is arra lennék kíváncsi, hogy hogy vagy? Hogy telt a nyarad?

Köszönöm szépen, nagyon szuperül. A szeptember mindig picit döcögősebb, nehéz újra visszaállni a régi kerékvágásba, mindenkit oviba, bölcsibe, iskolába vinni, és persze a gyerekeknek is meg kell szokniuk azt, hogy újra rendszer van az életükben, de szerencsére ebbe így október elejére teljesen belerázódtunk. Persze azt nem mondanám, hogy a fiam minden reggel olyan lelkesen indul az iskolába, de nagyon jó helyre járnak mindhárman, így összességében nem nehéz útnak indítani őket.

A VIASAT3 új taktikai párkereső realityjében, a Szingli vagy svindliben a testvéred, a gyönyörű Andi keresi az igazit. Hogyan mutatnád be őt te, mint a nővére?

Andi egy nagyon tiszta szívű, őszinte, kommunikatív, barátságos és nyitott nő, aki szerencsére szinte minden helyzetben könnyen feloldódik.

Milyen volt felnőni vele? Milyen volt a kapcsolatotok gyerekként, tiniként és most?

15 hónap van közöttünk, szóval elég kicsi a korkülönbség. A két kislányommal is hasonló a helyzet, úgyhogy vélek felfedezni hasonlóságokat. De egyébként úgy gondolom, hogy tipikus lánytesók voltunk, és az én gyermekeimnél is ezt tapasztalom, hogy a nagyobbik egy kicsit azért mindig próbál néha odaszurkálni a picinek vagy épp kihozni a nyugalmából. Andi nagyon nyugodt volt mindig is, őt maximum én tudom kihozni a sodrából. Olyan nővérke voltam, aki szeret a középpontban lenni, úgyhogy néha azért voltak köztünk kisebb hajbakapások. Az idő előrehaladtával azonban egyre jobb lett a kapcsolatunk, egyre jobban megértettük egymást, és szerintem mostanra lett a legjobb a viszonyunk.

Ő hogy jön ki a gyerekekkel? Mennyire anyatípus?

Nagyon jó kapcsolatot ápol a gyerekeimmel. Amikor Bence kicsi volt, egészen sok időt töltött velünk, a lányok esetében ez nem mindig jött össze, mert akkor már több volt a munkája, így viszonylag kevesebbet volt velünk, de a családi eseményeken mindig ott voltunk közösen, együtt. Andit mindenképpen anyatípusnak mondanám, de még nem talált olyan párt, aki miatt komolyabban megfordult volna a fejében, hogy gyermeket vállaljon.

Hozzád hasonlóan ő is hosszú ideig sportolt. Szerinted melyikőtök volt jobb a kézilabdában, ki vette komolyabban?

Volt, hogy egy csapatban is játszottunk, sőt, Dániában is együtt voltunk kint. Mivel mindketten élsportolók voltunk, tehát első osztályban játszottunk, ő is és én is nagyon komolyan vettük az egészet – ezt másképpen nem is lehet csinálni, különben nem jutsz el a legmagasabb szintre. Talán a sporthoz való viszonyunk genetikailag van belénk kódolva, hiszen anyukánk is kézilabdázott, édesapánk pedig focizott, úgyhogy mi egy nagyon sportos család voltunk, a szüleinktől örököltük talán azt, hogy nekünk ez ennyire jól ment.

Arról egyébként lehet valamit tudni, milyen volt Andi szerelmi élete a műsor előtt?

Volt több párkapcsolata is, pont a műsorban is elmondja majd, hogy viszonylag kevés időt töltött szingliként, de nem éppen olyan párjai voltak a múltban, akikkel akár hosszútávra is lehetett tervezni. Ez az oka annak, hogy itt keresi az igazit.

A műsorban ugye párkapcsolatban élő férfiak is flörtölnek a húgoddal, megpróbálják elcsábítani őt. Mi az, ami számodra például már a megcsalás kategóriájába sorolható, és nem férne bele, ha te lennél az egyik svindli barátnője?

Azért nehéz erre mit mondani, mert én egy ilyen műsorba soha nem mennék el a párommal, Ezt pont el is mondtam az egyik svindli párjának, Kiarának, aki vendégünk volt a KibeszÉLŐ-ben, főműsort követő talkshowban. Neki említettem, hogy minden elismerésem, mert én nem vállaltam volna el a helyében ezt, de mindenképp nagyon bátor döntésnek tartom, hogy ő mégis belement. Andi helyében sem lennék így, hogy már három gyerekem van, de úgy gondolom, szerencsés vagyok, mert nagyon jó helyről figyelhetem ennek az egésznek az alakulását, és boldog vagyok, hogy a kibeszÉLŐ műsorvezetői pozícióját megkaptam, hiszen én korábban még nem vezettem élő műsort, sőt, igazából műsorvezető sem voltam. Hálás vagyok a csatornának, hogy rám gondoltak, és láttak potenciált abban, hogy én ezt jól tudom csinálni. Nem mellesleg a formátumot is imádom, úgyhogy egyből elvállaltam, annak ellenére, hogy mostanság már kevesebb műsorra mondok igent. Ebben nagyon tetszett, hogy izgalmas, lehet nyomozni, okosnak kell lenni, amilyen Andi is egyébként. Az ő életébe is nagyon jókor jött ez az egész, úgyhogy mondtam is neki, hogy mindenképp bólintson rá, mert olyan, mintha ezt az égiek küldték volna neki.

A múltbeli tapasztalataiddal és egy házassággal, valamint három gyerekkel a hátad mögött mennyire tudtad segíteni a húgod? Tudtál tanácsokat adni neki, hogy mi az, amire mindenképp figyeljen?

Igazából én inkább tévés tanácsokat adtam neki, a párkapcsolati dolgokba azért nem szólok bele, mert volt egy időszak, amikor anyukámmal próbáltunk neki utat mutatni, hogy szerintünk mi lenne a legjobb, aztán rájöttünk, hogy ez nem a mi életünk, úgyhogy jobb, ha mindent magától tapasztal meg, és olyan döntéseket hoz, amit ő a legjobbnak lát. Egyébként pedig Andi nem is igazán szereti, ha beleszólunk a magánéletébe, úgyhogy mi ezt hosszú évek óta tiszteletben tartjuk – el tudja saját maga is dönteni, mire van szüksége és mire nem, hiszen érett, okos, felnőtt nő. A tévés tapasztalataimat és az erre vonatkozó praktikákat viszont megosztottam vele, hiszen jó pár műsor van már a hátam mögött, ebben tudtam neki segíteni.

Mennyire vagy egyébként féltékeny típus te és mennyire az Andi?

Szerintem ez abszolút kapcsolatfüggő, például, hogy mennyire bízol a párodban. Úgy gondolom, hogy egy kis egészséges féltékenység egyébként kell, és ez mindkettőnkben megvan, ami nem is baj, hiszen olyankor érzi az ember, hogy van vesztenivalója. Az biztos, hogy ő hisz a nagy Ő létezésében, és az igazit keresi, mindketten ilyenek vagyunk.

Szerinted a műsorban megtalálhatja, amit keres? Van olyan versenyző, aki a nagy Ő lehet számára?

Azt gondolom, hogy Andi nagyon nehéz helyzetben van, hiszen ki kell szűrnie a svindliket, ezáltal nem tudja teljesen átadni magát az érzelmeinek, mivel a kis ördög mindig ott van a vállán, hogy vajon az adott férfi szingli-e vagy sem. Éppen ezért szerintem, ha a műsorban sikerül is a végén majd párt találnia, az igazi nagy kihívás azután következne majd, hiszen akkor derülne ki, hogy az illetővel mennyire illenek össze. Ugyanakkor nem tartom kizártnak, hogy a versenyzők közül valaki az igazi lehet neki, én nagyon szorítok azért, hogy jól játssza ezt a játékot. Ha ezt még megkoronázza azzal, hogy szerelemre is talál, akkor az az all-in lesz számára.

Új reality startol el október 2-án a Viasat 3-on Szingli vagy svindli címmel, melynek házigazdája Liptai Claudia lesz.

Leeadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.
Sztárok
Tóth Gabi nem tagadta, hogy nagyon nehéz volt Krausz Gábort a helyes irányba terelnie. Előkerült az exe múltja is a beszélgetés során.