Sztárok

Fütyülnek a pénzre: sztárok, akik hatalmas vagyonuk ellenére alig költenek magukra

A túlköltekezés korában néhány híresség azzal igyekszik példát mutatni, hogy bebizonyítja: akkor is élhetünk teljes értékű, boldog életet, ha nem szórjuk két kézzel a pénzt.

Nem élnek fényűző életmódot

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy kivétel nélkül minden világsztár óriási luxusban és csillogásban él, napjaik meg másról sem szólnak, csak arról, hogy méregdrága éttermekben esznek, dizájner boltokban vásárolnak és reggeltől estig a medence szélén koktéloznak. Ez azonban távol áll a valóságtól, ugyanis sok olyan híresség is van, akiknek hiába van szabad szemmel jól látható összeg a bankszámlájukon, mégsem költenek magukra túl sok pénzt; galériánkban most őket mutatjuk be!

Jennifer Lawrence óvatosan bánik a gázsijával: Volkswagen Eos-szal jár, szereti a leárazásokat és rendszeresen használ kedvezményre jogosító kuponokat.
Kattints a további képekért!

Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.

Leadfotó: Charles Sykes/Bravo via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...