Sztárok

Károly királyon nevet a fél világ: te is eldobod az agyad, ha megtudod, mit kérdezett az uralkodó Natalie Portmantől

A brit király még évtizedekkel ezelőtt, a Star Wars első epizódjának bemutatója idején találkozott az Oscar-díjas színésznővel.

Negyedszázaddal ezelőtt találkoztak

Aranyos történet kering a világhálón III. Károly brit királyról és az Oscar-díjas amerikai színésznőről, Natalie Portmanről. Mielőtt Portman megvillantotta volna oroszlánkörmeit Hollywoodban, olyan nagysikerű, de művészi szempontból csekély hozamú filmekben vállalt szerepet, mint a Star Wars első része, a Baljós árnyak. A Közelebb és a Fekete hattyú sztárja gyakorlatilag gyerekként csöppent az 1999-es szuperprodukcióba, és későbbi vallomásaiból kiderül, hogy korántsem érezte a forgatást, mivel egyetlen olyan partnerrel sem tudott szóba elegyedni, aki az ő korosztályát képviselte volna. De térjünk vissza III. Károlyhoz! A majdani uralkodó - aki akkor még "csupán" hercegi titulusnak örvendhetett - a Baljós árnyak premierjén a fiatal színésznővel is találkozott. Röviden beszédbe is elegyedtek, és Károly egy megmosolyogtató kérdést is intézett Portmanhez.

A 42 éves színésznő a Watch What Happens Live című műsorban elevenítette fel azt az alkalmat, amikor Károly walesi herceggel válthatott néhány szót.
Kattints a további képekért!

III. Károlynak mindig is Kamilla királyné volt élete szerelme, még Diana hercegné férjeként is az imádott nő után epekedett – azt azonban csak kevesen tudják, hogy a hetvenes években egy rövid időre egy másik hölgy is felkeltette az érdeklődését.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...