Sztárok

Ritkán látott gyermekeivel pózolt Varga Izabella: a Barátok közt egykori sztárja joggal büszke gyönyörű lányaira - Fotók

A híresség 1998 és 2021 között játszott a Barátok közt című szappanoperában, azóta pedig meglehetősen keveset szerepel a nyilvánosságban. Ha újabb tévésorozatban nem is láthatja a nagyérdemű, vonzó lánygyermekeit azért megcsodálhatjuk.

Csodás géneket örököltek

Varga Izabella 1998 és 2021 között, azaz 23 éven át játszott az RTL egykori sikersorozatában, a Barátok köztben. Jóllehet a híresség azóta egyetlen alkalommal sem állt kamerák elé, az életét napjainkban is nyomon követhetjük, ugyanis az Instagram-oldalán folyamatosan tájékoztatja követőit élete legérdekesebb történéseiről. Az 50 éves színésznő csak ritkán mutatja meg lányait a közösségi médiás felületeken, pedig egyáltalán nincs oka a szégyenkezésre: gyermekei a 22 éves Anna és a 16 esztendős Sári egyaránt remek géneket örököltek édesanyjuktól. Nem hiszed? Lapozd fel galériánkat, máris mutatjuk!

„2014-ben jelent meg a Nők Lapja Advent különszáma, amiben Annával és Sárival meséltünk a karácsonyi szokásainkról. Sok minden változott azóta... Az idei fotózáson Sári már nem a báránykás sapkát követelte, Anna két egyetemi vizsga között futott be. Nekem meg végig vigyáznom kellett, hogy ne maszatolódjon el a sminkem, amikor a hölgyekké cseperedett lányaimat néztem” - árulta el a színésznő, akinek oldalát kedves hozzászólásokkal árasztották el a látogatók a valóban varázslatos fotók láttán.
Kattints a további képekért!

Bár az egykori modellt sokan azzal vádolják, hogy botoxoltatott és a különböző plasztikai beavatkozások sem állnak tőle messze, szépsége egyszerűen vitathatatlan.

Leadfotó: Instagram / vargaizabellaofficial

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!
Sztárok
Aki viszont szeretne belekóstolni a gasztronómiába, annak kötelező lesz megnéznie ezeket a Lidl videókat, mivel valóban páratlanok.
Lifestyle
Persze először felmerül a nagy kérdés, hogy a pulykatojás egyáltalán ehető-e, és le lehetne-e cserélni a csirketojásokat pulykára?