Sztárok

A szakértők megállapították: ez a világhírű énekesnő a tökéletes fenék tulajdonosa

A rejtélyre a kaliforniai Loma Linda Egyetem kutatása derített fényt.

Semmit sem bíztak a véletlenre

A szakértők semmit sem bíztak a véletlenre: matematikai módszerek segítségével határozták meg, melyik dögös hollywoodi világsztár rendelkezik a legformásabb, legimpozánsabb hátsóval. A The Sun azt írja, a tudósok egy, a csípő-, fenék- és derékméretből összeállított együtthatót számoltak ki, de vizsgálatuk során a közönség véleményét is figyelembe vették. Összességében egyáltalán nem meglepő, mely híresség hódította el az aranyérmet.

Hivatalosan is megállapítást nyert, hogy Jennifer Lopezé a legtökéletesebb fenék. A tudósok szerint az énekes-színésznő hátsója 35 százalékkal nagyobb, mint a csípője.
Kattints a további képekért!

Amikor Jennifer Lopez készülődik egy eseményre, mindig az a küldetése (és a végeredmény is), hogy minden fej utánafordul.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.