Sztárok

Agyműtétje előtt tudta meg a rákbeteg világsztár, hogy a férje évek óta viszonyt folytat egy másik nővel

Az 52 éves színésznő hosszú ideje daganatos betegséggel küzd, és bár a szervezetében áttétek is jelentkeztek, mégis igyekszik optimistán tekinteni a jövőbe. 2023 azonban rettenetesen nehéz év volt számára, hiszen egy veszélyes operációnak is alá kellett vetnie magát. A beavatkozás előtt nem sokkal tudta meg, hogy férje két éve más nő ágyában keresi a boldogságot.

Megjárta a hadak útját

Pokolian nehéz esztendőket tudhat maga mögött a Bűbájos boszorkák című tévésorozat egykori üdvöskéje, Shannen Doherty amerikai színésznő. Ahogy nemrégiben mi is megírtuk, a neves színésznőt 2015-ben diagnosztizálták mellrákkal, s a szörnyű felismerés után hosszú, gyötrelmes kálvária következett, mely mindmáig nem ért végpontjára. A daganat átterjedt Doherty csontjaira is, ám a világsztárnak a közelmúltban még egy fronton óriási csatát kellett vívnia. Közvetlenül az agyműtétje előtt derült ki ugyanis, hogy a férje két éve egy másik nő ágyában keresi a boldogságot.

Doherty a saját podcastjében beszélt arról, hogy miközben agyműtétjére készült, tudomást szerzett róla, hogy a férje, Kurt Iswarienko a háta mögött viszonyt folytat egy másik nővel. A Bűbájos boszorkák egykori sztárja azonnal beadta a válókeresetet, mihelyst értesült a megrázó fejleményről.
Kattints a további képekért!

A Kossuth-díjas magyar színművész az elmúlt hónapokban ádáz küzdelmet folytatott az egyik legveszélyesebb és leggyakoribb férfibetegséggel, a prosztararákkal.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Magyar idő szerint ma hajnalban megrendezték a 30. SAG-gálát, a Los Angeles-i Shrine Auditorium és Expo Hallban. A Screen Actors Guild-díjakkal 2023 legjobb filmes és televíziós műsorait tüntették ki...
Sztárok
A Neveletlen hercegnő és Az ördög Pradát visel sztárjára vetült az összes reflektorfény a SAG-gála vörös szőnyegén, ami nem is meglepő, hiszen különleges Versace ruhájában lehetetlen volt nem...
Egészség
Ha az ember nehezen, keveset vagy rosszul alszik, hosszútávon igencsak kimeríti ez az állapot. Szerencsére gyógyszerek nélkül is van rá megoldás.