Sztárok

Agyműtétje előtt tudta meg a rákbeteg világsztár, hogy a férje évek óta viszonyt folytat egy másik nővel

Az 52 éves színésznő hosszú ideje daganatos betegséggel küzd, és bár a szervezetében áttétek is jelentkeztek, mégis igyekszik optimistán tekinteni a jövőbe. 2023 azonban rettenetesen nehéz év volt számára, hiszen egy veszélyes operációnak is alá kellett vetnie magát. A beavatkozás előtt nem sokkal tudta meg, hogy férje két éve más nő ágyában keresi a boldogságot.

Megjárta a hadak útját

Pokolian nehéz esztendőket tudhat maga mögött a Bűbájos boszorkák című tévésorozat egykori üdvöskéje, Shannen Doherty amerikai színésznő. Ahogy nemrégiben mi is megírtuk, a neves színésznőt 2015-ben diagnosztizálták mellrákkal, s a szörnyű felismerés után hosszú, gyötrelmes kálvária következett, mely mindmáig nem ért végpontjára. A daganat átterjedt Doherty csontjaira is, ám a világsztárnak a közelmúltban még egy fronton óriási csatát kellett vívnia. Közvetlenül az agyműtétje előtt derült ki ugyanis, hogy a férje két éve egy másik nő ágyában keresi a boldogságot.

Doherty a saját podcastjében beszélt arról, hogy miközben agyműtétjére készült, tudomást szerzett róla, hogy a férje, Kurt Iswarienko a háta mögött viszonyt folytat egy másik nővel. A Bűbájos boszorkák egykori sztárja azonnal beadta a válókeresetet, mihelyst értesült a megrázó fejleményről.
Kattints a további képekért!

A Kossuth-díjas magyar színművész az elmúlt hónapokban ádáz küzdelmet folytatott az egyik legveszélyesebb és leggyakoribb férfibetegséggel, a prosztararákkal.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A világhírű színészről sokan nem tudják, hogy két gyönyörű lány édesapja: Sadie és Sunny örökölték apjuk vonásait, de bőven jutott nekik édesanyjuk génjeiből is.
Sztárok
Szilágyi Liliána teljesen új életet kezdett egy másik földrészen. Ha ez nem lenne elég, állítólag a vőlegényével is szakított.
Lifestyle
Hamarosan megkezdődik a díjkorrekció a Telekomnál, de egy elkerülhetetlen karbantartást is bejelentett a cég.