Sztárok

A csontjaira is átterjedt a mellrákja: halálos kórral küzd a Bűbájos boszorkák 52 éves sztárja

Shannen Doherty-t 2015-ben diagnosztizálták mellrákkal. Kálváriája azóta sem ért végpontjára.

Csaknem egy évtizede küzd a rettenetes kórral

Rendkívül nehéz 8 éven van túl a Bűbájos boszorkák című amerikai drámasorozat egykori sztárja, a szériában Prue Halliwell szerepét játszó Shannen Doherty. A neves színésznőt 2015-ben diagnosztizálták mellrákkal, s a szörnyű felismerés után hosszú, gyötrelmes kálvária következett, mely mindmáig nem ért végpontjára. A híresség immáron negyedik stádiumú rákkal küzd: ahogy a People magazin is megírta, a daganat átterjedt Doherty csontjaira is.

Doherty-t 2015-ben diagnosztizálták mellrákkal, egy évvel később pedig maszektómián esett át.
Kattints a további képekért!

Szerettei és barátai egybehangzó véleménye szerint a színészlegenda állapota rohamosan romlik, mióta a frontotemporális demencia nevű neurodegeneratív betegséggel diagnosztizálták.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.