Sztárok

Ambrus Attila az édesanyjáról: "Szívem szerint a pokolban találkoznék vele"

A keramikust sosem fűzte harmonikus kapcsolat az édesanyjához. Ambrus Attila egy közelmúltbéli interjúban őszintén elárulta: rengetegszer csalódott az asszonyban.

Sosem volt kiegyensúlyozott a kapcsolatuk

Sanyarú gyermekkor jutott osztályrészül Ambrus Attilának. Az egykori Viszkis rabló mindig is ellentmondásos kapcsolatot ápolt az édesanyjával - idézte fel a Blikk. Ambrus több interjúban is köntörfalazás nélkül mesélt arról, hogy az asszony számtalan alkalommal cserbenhagyta már élete során. Azt is hozzátette, hogy bár mindez eléggé érzékenyen érintette, de sokszor megpróbált felülemelkedni a múltbéli sérelmeken, s újra és újra tiszta lappal nyitni, hiszen a családi békét mindennél fontosabbnak tartotta. Egy ponton túl azonban úgy látta, minden igyekezet hiábavaló.

Ambrus Attila egy idő után belefáradt abba, hogy ő az egyetlen, aki küzd a kapcsolatuk normalizálásért.
Kattints a további képekért!

A hírességet gyermekkorában meleg családi légkör vette körül, s jószerivel csak kamaszkorában vette észre, hogy édesapja a kelleténél gyakrabban nyúl a pohár után.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.