Sztárok

Nagy Réka: „Megható volt a felkészülés, fantasztikus élettörténetekkel lehet találkozni” – Interjú

Nagy Rékával, a 2023-as Inspiráló Nők Estje egyik házigazdájával beszélgettünk a díjátadó ceremóniát követő gálaesten, a gyönyörű modell és műsorvezető pedig őszintén vallott arról, hogyan érezte magát, amikor felkérték őt erre a feladatra, és azt is elárulta, honnan meríti a mindennapok során az inspirációt.

„Ahogy az ember idősebb lesz, úgy kell egyre inkább saját magunkból az inspirációt felépíteni”

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, november 29-én, szerdán, ötödik alkalommal rendezték meg az Inspiráló Nők Estjét, és a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is a gyönyörű Magyar Zene Házában adták át a hét kategóriában a nyerteseknek a díjat – olyan inspiráló nőket jutalmaztunk, akik mindennapi munkájukkal példaértékűek a társadalom számára. Az est házigazdái idén Nagy Réka és Gönczi Gábor voltak, akik profizmusukkal emelték a gála fényét, de természetesen számos híresség is tiszteletét tette, és az ügy mellé álltak azzal, hogy részt vettek a számukra is fontos kezdeményezés mellett. A meseszép Nagy Rékával a díjkiosztó ceremónia után beszélgettünk, a műsorvezetőnő pedig elárulta, mit szólt ahhoz, amikor felkérték őt arra, hogy legyen az est egyik házigazdája: „Óriási megtiszteltetés, hogy ebben az évben én vezethettem Gönczi Gábor oldalán az Inspiráló Nők gáláját. Nagyon szerettem erre a műsorra a felkészülést, az egésznek a folyamatát, amikor olvastam a jelölteknek az élettörténetét, a küldetésüket, az üzenetét. Amit elmondtam már a beszédemben is, úgy helyezték fel a térképre őket, hogy egy nagy közönség számára is elérhető legyen mindaz, amivel ők foglalkoznak. Szóval nagyon megható volt az erre való felkészülés, hiszen fantasztikus élettörténetekkel lehet találkozni, és maga ennek az egész gálának az üzenete egy nagyon szép és egy nagyon helytálló dolog, köszönöm a lehetőséget, és boldog vagyok, hogy a részese lehettem”. Réka azt is kifejtette, honnan meríti a mindennapok során az inspirációt, de beszélt még a múltbéli kudarcokhoz való hozzáállásáról, valamint a két fantasztikus ruhakreációról is, amit a gálaesten viselt. Íme a teljes interjú:

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, a Femcafe idén is népszerű sztárokkal és meseszép helyszínen ünnepelte az Inspiráló Nőket november 29-én a Magyar Zene Házában. A gálaest hangulatát többek között zenei produkciók is különlegessé tették, a műsorvezetők pedig ezúttal Gönczi Gábor és Nagy Réka voltak – előbbit a helyszínen arról kérdeztük, ki az életében a női példakép, és mit szólt ahhoz, amikor felkérték őt a házigazda szerepére.

Leadfotó: Femcafe.hu/Kunos Attila

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.