Sztárok

Szarvas Andi sosem titkolta, hogy evészavarral küzd: az egykori szépségkirálynő elárulta, hogyan érzi magát most – Interjú

Szarvas Andi nemcsak lélegzetelállító szépségéről híres, hanem arról is, hogy rendkívül bájos és kedves a természete. Az egykori szépségkirálynő magánéleti megpróbáltatásait sem rejti véka alá, a 2023-as Femcafe Inspiráló Nők Estjén pedig őszintén elmesélte nekünk, hogyan érzi jelenleg magát a bőrében.

Fontosnak tartja, hogy beszédtéma legyen a probléma

Szarvas Andi 2018-ban lett a Magyarország Szépe verseny győztese, ami nem csoda, hiszen kivételes adottságokkal áldotta meg a sors: gyönyörű arcára, hibátlan bőrére és karcsú alakjára mindenki egyből felkapja a fejét, az Instagramon pedig mostanra óriási követőbázisra tett szert. A modell az utóbbi években sikert sikerre halmozott, azonban nem tagadja: volt idő, amikor az elismerő bókok, valamint az állandó visszacsatolások ellenére sem érezte magát jól a bőrében, és korántsem a valóságot látta, amikor belenézett a tükörbe. Emiatt drasztikus lépésekre szánta el magát, aminek végül szörnyű vége lett, ugyanis hosszú ideig sanyargatta a testét– az egykori szépségkirálynő minderről a TikTok-csatornáján vallott korábban, ahol megosztotta azt is, hogy szerencsére azóta már rálépett a gyógyulás útjára. Sokak számára rendkívül rokonszenves Andi nyitottsága, közvetlensége és őszintesége, aki az idei Inspiráló Nők Estjén is szívesen beszélgetett velünk az evészavar kapcsán átélt tapasztalatairól, elmesélte, hogyan érzi magát jelenleg, és azt is megosztotta, mit tanácsol azoknak, akik hasonló cipőben járnak. De persze szó esett inspirációról, önbizalomról és sok egyéb más izgalmas témáról is.

A teljes beszélgetést az alábbi a videóban tudod meghallgatni:

Tanulságos gondolatokat osztott meg velünk Ábrahám Edit a 2023-as Inspiráló Nők Estjén: a színésznővel többek között az egészséges önbizalom, a pozitív kisugárzás és a belső szépség fontosságáról beszélgettünk.

Leadfotó: Femcafe.hu/ Kunos Attila

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...