Pap Dorci után tengernyi pasi epekedik, így reagál rájuk a híresség

Nincs még változás, Pap Dorci továbbra is szingli.

Még vár a Nagy Ő-re

Pap Dorci Nyíregyházán nőtt fel, és már gyerekként beszippantotta a sport világa. Több évig játszott a Nyíregyházi Röplabda Akadémia csapatában, ahol több bajnoki címet és kupagyőzelmet is elértek. Dorci tehetségét nemcsak a klubja, hanem a válogatott is felfedezte, így 2017-ben részt vett az U16-os Európa-bajnokságon.

A Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnáziumban érettségizett 2020-ban, és a sport mellett más területeken is kipróbálta magát, például modellkedett és színészkedett is.

Pap Dorci legnagyobb áttörése a TV2-s Exatlon Hungary második évadában jött el, amikor 18 évesen jelentkezett a műsorba. Ő volt a valaha volt legfiatalabb játékos az Exatlon történetében, de ez nem akadályozta meg abban, hogy kiváló teljesítményt nyújtson. A Kihívók csapatának tagjaként több párbajt és versenyszámot is megnyert, és nagy népszerűségre tett szert a nézők körében. A döntőben az akkori Bajnokok csapatának tagjaival küzdött meg, és végül női ezüstérmet szerzett. Később láthattuk az Exatlon All Star évadban is.

Pap Dorci továbbra is szingli, de hogyan áll a pasikhoz, az a galériánkból kiderül!

Pap Dorci nem szakított a TV2-vel, így a nézők találkozhatnak vele a Zsákbamacska adásaiban, de a Dancing With The Starsban is. Most végre kicsivel több ideje jut magára.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...