Tóth Andi emberfeletti dologra készül, és ezért egy kínos helyzetet is bevállalt

Vajon, hogyan fog egymáshoz viszonyulni Tóth Andi és Marics Peti?

Az énekesnő duplázik

Oda fog sózni a TV2, mivel szombaton érkezik a Dancing with the Stars fináléja, vasárnap pedig a Sztárban Sztár Leszek elődöntője. Előbbiben Krausz Gábor Mikes Annával, Marics Peti Stana Alexandrával, míg T. Danny Lissák Laurával igyekszik megszerezni majd a végső győzelmet. A negyedik évad utolsó műsorában viszontláthatjuk majd azokat, akik korábban kiestek.

A szombat azért lehet pikáns, mivel Tóth Andi újra össze fog futni az exével, Marics Petivel. A VALMAR énekese persze a múltkor már bevallotta, hogy most abszolút nincsen csajozás, és a karrierjére koncentrál.

Igazából Tóth Andinak sincsen új párja, és ő is hasonlóképpen vélekedik a dolgokról. Azonban, hogy milyen emberfeletti dologra készül Tóth Andi, az a galériánkból kiderül!

Sokan tudhatják, hogy Tóth Andi gyakorlatilag visszavonult. Nem ad ki egyáltalán új dalokat, valamint fellépéseket sem vállal. Viszont speciális felkérésekre igent szokott mondani, és ez is egy ilyen helyzet lesz.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...