Így néz ki most Paul Walker lánya, aki egy szívszorító videót is megosztott az édesapjáról

A Halálos iramban filmek sztárja sajnos már 10 éve nincsen köztünk.

Meadow Walker továbbra is elképesztően gyönyörű

Paul Walker színésznek született, mivel már kétéves korában pelenkareklámban szerepelt. Nem ez, de nem is A csaj nem jár egyedül, vagy a Koponyák tették híressé, hanem a Halálos iramban franchise.

Walker 2013. november 30-án hunyt el, amikor barátjával egy Porsche Carrera GT-t tesztelgettek. Nem a színész vezetett, ő az anyósülésen ült. A sofőr elvesztette uralmát a kocsi felett, és a jármű először egy lámpaoszlopnak, majd egy fának csapódott és kigyulladt. Mindketten bent égtek az autóban és a helyszínen életüket vesztették.

A lánya, Meadow Walker egy aranyos videót osztott meg az édesapjáról, aki ugye így már tíz éve nincsen közöttünk. A galériánkban azt is láthatjátok, hogyan néz ki most Meadow.

Vin Diesel Walker elvesztése után nagyon összezuhant, és alig tudott visszamenni forgatni. Egyértelmű, hogy a kedvenc jelenete is a barátjához köthető. Meadow is nagyon közel állt az édesapjához, szóval megviselte, hogy elvesztette őt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...