Sztárok

Hevesi Kriszta: Nekünk nőknek igenis szükségünk van példaképekre, hogy szembeszél ellenére is tudjunk előre haladni – Interjú

Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel tökéletes keretrendszerbe foglalja, mire gondolunk, amikor példamutatásról beszélünk. Az ország legismertebb szexuálpszichológusával beszélgettünk a nők helyzetéről, példaképekről és a színek hordozta üzenetről. Interjú.

A példaképek és az iránymutatás fontossága

Mint ahogyan arról már több ízben is beszámoltunk, 2023. november 29-én, szerdán ismét a példaértékű nőket ünnepelte a Femcafe.hu az éves gálarendezvényén, az Inspiráló Nők Estjén, ahol ezúttal hét sikeres, inspiráló nő kaphatott kézzel fogható elismerést a munkájáért. Az esemény helyszíne idén Budapest egyik legfigyelemreméltóbb épületében, a Magyar Zene Házában volt, ami nagy vendégsereggel népesült be az este folyamán. A jelöltek mellett a magyar média jól ismert személyiségei is részt vettek a gálán: közkedvelt televíziós személyiségek, művészek és az üzleti élet szereplői is megjelentek, akik közül az ország legismertebb szexuálpszichológusa, Hevesi Kriszta sem hiányozhatott. A közkedvelt szakemberrel és egyetemi oktatóval igazi felüdülés volt beszélgetni a nők helyzetéről, az inspiráció és a példamutatás fontosságáról, valamint arról, milyen lényeges szerepet játszanak a színek az életünkben. „Nekünk nőknek igenis szükségünk van példaképekre, motivációra és erőre, hogy sokszor szembeszél ellenére is tudjunk előre haladni (…) Nagyon sokféleképpen lehet adni a környezetnek. Legyen szó környezetvédelemről, anyaságról, munkahelyről, sok területen tudunk megoldást nyújtani. A legfontosabb, hogy megtaláljuk a saját helyünket” – jegyezte meg Hevesi Kriszta.

A teljes beszélgetést az alábbi videóban tudod meghallgatni:

Tanulságos gondolatokat osztott meg velünk Ábrahám Edit a 2023-as Inspiráló Nők Estjén: a színésznővel többek között az egészséges önbizalom, a pozitív kisugárzás és a belső szépség fontosságáról beszélgettünk.

Leadfotó: Femcafe.hu/ Kunos Attila

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...