Tóth Gabi is tudja, hogy közeleg a vége, nem lesz már többé képernyőn

Tóth Gabinak egy kicsivel több ideje lesz az új szerelmére.

Elkezdett visszaszámolni a TV2

A hazai bulvárélet egyik legnagyobb pletykatémáját adta mostanság Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítása. A sztárpárosnak úgy néz ki már nem volt visszaút, szóval képtelenek voltak rendbe hozni a házasságukat.

A szakítás előtt boldogan éltek ugye a vidéki házukban, amit Krausz Gábor folyamatosan igyekezett otthonosabbá tenni, hogy az megfeleljen Tóth Gabi igényeinek. Hannaróza egyre nagyobb lett, a TV2-s karrierjük mind a kettejüknek sínen volt, de mégis jött a törés. A külső szemlélőknek persze úgy nézett ki, hogy minden rendben van, ezért is lett ekkora a döbbenet.

Tóth Gabi és új párja, Papp Máté Bence a szerda esti Femcafé Inspiráló Nők Estjén már a kéz a kézben jelent meg.

Azonban már Tóth Gabi is tudja, hogy közeledik valaminek a vége, azonban, hogy mi az pontosan, az a galériánkból kiderül.

Múlt vasárnap kialakult a Sztárban Sztár leszek! top 5-ös mezőnye, az elődöntősök: Széchenyi Lili, Halász Rebeka, Nagy Alexa, Karapancsev Kristóf és Szologjan Edgar. A versenyzőkre egész héten lehet szavazni az emelt díjas telefonszámokon, így a nézők már most hozzásegíthetik kedvenceiket ahhoz, hogy nagyobb eséllyel jussanak be a vasárnapi adást követően a jövő hétvégi döntőbe.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Kunos Attila/Femcafe

Oldalak

Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.