Sztárok

Gwyneth Paltrow kézen fogva sétálgatott exférje jelenlegi szerelmével, Dakota Johnsonnal - Fotó

Dakota Johnson és Chris Martin már évek óta egy párt alkotnak, de úgy tűnik, az Oscar-díjas Paltrow-t - aki évekkel ezelőtt eltűnt Hollywood fősodrából - cseppet sem zavarja ez az "aprócska" tény.

Tűnékeny sztárszerelmek

Azt szokták mondani, hogy a hollywoodi sztárházasságok többsége nem az égben köttetett. Még ha két nagyágyút össze is sodor az élet, és ki is mondják egymásnak a boldogító igent, egy-két év (esetleg egy évtized) múlva szinte bizonyosan istenhozzádot mondanak egymásnak. Így történt ez Brad Pitt és Angelina Jolie esetében is, akiket már megismerkedésükkör az új hollywoodi álompárnak kiáltottak ki, végül mégis minden idők egyik legbotrányosabb és legdrágább sztárválását produkálták (sőt, jogi csatározásuk még most sem zárult le teljesen). Az Oscar-díjas színésznő, a hollywoodi rivaldafénytől évekkel ezelőtt visszavonult Gwyneth Paltrow 2003 és 2016 között volt Chris Martin brit énekes felesége. Noha a két világsztár útjai már évekkel ezelőtt különváltak, úgy tűnik, még mindig szoros köztük a kapcsolat - legalábbis erre enged következtetni, hogy még egymás új partnereivel is szívélyes viszonyt ápolnak.

Chris Martin évek óta Dakota Johnson amerikai színésznő (Don Johnson és Melanie Griffith lánya) szerelme.
Kattints a további képekért!

Az Oscar-díjas amerikai színésznő ritkán engedi közel magához a nyilvánosságot, most azonban imádnivaló fotót osztott meg elbűvölő csemetéiről.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...