Demcsák Zsuzsa saját magát oltotta be, de olyan szinten, hogy a nézők is csak néztek

Demcsák Zsuzsa nem megy a szomszédba, ha egy kis önkritikát kell gyakorolni.

A Farm VIP-ben történt meg a húzós beszólás

Mint sokaknak, Demcsák Zsuzsának is fiatalon a Magyar Televíziónál indult el a karrierje. Később 1996-ban benevezték a Szupermodell című versenybe, ahol a legjobb 15 közé jutott. Utána már le is csapott rá a TV2, ahol Fort Boyard – Az erőd című show műsorvezetője lett. Ugyebár bátran kijelenthetjük, hogy igazi veteránról van szó, aki még most sem tudott megpihenni.

Demcsák Zsuzsa nagyon fiatalon, alig 25 évesen esett teherbe. Azóta azért sok víz lefolyt a Dunán, és a műsorvezető gyerekei már nagyok, és a tinédzserek életét élik, azóta pedig ő is megtapasztalta, hogyan kell fenntartani egy kapcsolatot, vagy éppen véget vetni neki, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogyan kellene

Ezzel kapcsolatban gyakorolt is egy kis önkritikát a Farm VIP-ben, de hogy mi volt a beszólása, az a galériánkból kiderül!

Demcsák Zsuzsa 2019-ben az Ázsia Expressz játékosaként ismerte meg második férjét, Krishant, akivel még a forgatáson egybekeltek egy indiai ceremónián. A férfi 2020-ban Magyarországra költözött, pontosan az első évfordulójukon hazánkban is összeházasodtak. Végül sajnos vele sem találta meg a közös hangot, és három év után különváltak az útjaik.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.