Sztárok

Szinetár Dóra nem mindennapi videót tett közzé 76 éves édesanyjáról: Hámori Ildikót még sosem láthattuk így korábban

Szinetár Dóra követői egyszerűen imádják a színésznő nemrégiben feltöltött videóját, melyen édesanyja, Hámori Ildikó látható, méghozzá nem is akárhogyan: a művésznőt fiatalokat megszégyenítő mozdulatsora közben kapták lencsevégre.

Elárasztották a kommentek Szinetár Dóra közösségi oldalait

Szinetár Dóra 1976. december 17-én látta meg a napvilágot, és egy nagyon szerencsés helyre, egy művészcsaládba született: édesapja, Szinetár Miklós Kossuth-díjas rendező, míg édesanyja, Hámori Ildikó Kossuth-díjas színésznő, így gyakorlatilag nem volt kérdés, hogy a fiatal Dóri milyen utat választ majd. 45 évesen immáron ő maga is Jászai Mari-díjas színésznőnek és énekesnőnek mondhatja magát, aki van olyan mázlista, hogy legendás szüleit még mindig az élők sorában tudhatja, kapcsolata pedig mind édesanyjával, mind pedig édesapjával remek. Hámori és Szinetár Miklós kapcsolata egyébként még a 70-es években kezdődött, a művészpár pedig mind a mai napig úgy szereti egymást, mint hajdanán, így ahogyan korábban arról mi is beszámoltunk, legendás szerelem az övék, amiért mindenki irigykedik is rájuk. Nos, mint azt tudjuk, egy jó házasság egyik alapköve a humor és a jókedv, ami a boldogságot táplálja – nagyon úgy tűnik, hogy Hámori Ildikónál ebből a mai napig nincs hiány, amit mi sem bizonyít jobban, mint az a videó, amit a minap lánya, Dóra töltött fel róla a közösségi média oldalaira. Egy biztos: így még sosem láthattuk korábban a művésznőt, és még nekünk is leesett az állunk!

Lapozz, mutatjuk!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Kiderült, mitől válhatott olyan kegyetlen szörnyeteggé a diktátor, mint amilyennek a világ megismerte őt.
Sztárok
Pedig a hírek szerint apa és fia még soha nem álltak olyan közel egymáshoz, mint most, azonban van egy dolog, amiben nem értenek egyet, ennek pedig Vilmos állítólag hangot is adott és kifejtette...
Lifestyle
Bárki bármit mond, egy jól működő párkapcsolat fenntartása bizony kemény munkát követel mindkét fél részéről.