Sztárok

Majdnem ő lett Anglia imádott hercegnője: Diana nővérét szemelte ki a fiatal Károly herceg, botrány vetett véget a szerelmüknek

Károly herceg eredetileg nem is Diana hercegnőt szemelte ki a Spencer-családból, hanem idősebb lánytestvérét, Lady Sarah Spencert.

Már a lánykérést tervezte

A brit királyi család 1981-ben jelentette be, hogy Károly herceg eljegyezte az akkor 19 éves Diana Spencer-t, egy héttel később pedig már hivatalos jegyespárként jelentek meg egy eseményen – arra azonban már csak kevesen emlékeznek, hogy a trónörökös előtte egy másik fiatal nőnek udvarolt, történetesen újdonsült felesége testvérének. Károly herceg 1977-ben a 19 éves Lady Sarah Spencerrel járt együtt, kapcsolatuk azonban végül nem úgy alakult, ahogyan azt II. Erzsébet fia eltervezte. Részletek a galériában!

Károly herceg nagyon komolyan gondolta a kapcsolatot, leendő feleségeként tekintett Diana hercegnő nővérére és már a lánykérést tervezte. Szerelmük azonban zátonyra futott, útjaik pedig rövidesen elváltak egymástól.
Kattints a további képekért!

Grace Kelly egy rendezvényen ismerte meg az akkor 19 éves Diana hercegnőt: a két nő szóba elegyedett egymással, a monacói hercegné pedig fontos dolgot árult el Károly herceg választottjának.

Leadfotó: Facebook/ Charles, Prince of Wales

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy milyen stílust érdemes vágatnod, ha kerek arcformával rendelkezel.
Lifestyle
A Mérlegnek meg kell válnia valakitől, aki egykor fontos volt neki. Napi horoszkóp!
Sztárok
Volt kitől örökölnie a szépségét: Nicole Kidman megszólalásig hasonlít gyönyörű édesanyjára.