Sztárok

Judy: Az arcom egyik fele gyorsabban öregszik

A Groovehouse közkedvelt énekesnője 24 évvel ezelőtt szenvedett súlyos autóbalesetet. Arca drámai mértékben roncsolódott az esemény következtében, és hosszú időbe telt számára, míg elfogadta új külsejét.

Egy évig küzdöttek az életéért

Kis Judit, azaz Judy, a Groovehouse együttes neves énekesnője 24 évvel ezelőtt szenvedett súlyos autóbalesetet. Az esemény következtében az akkor még csupán 24 éves előadóművész arca teljesen összeroncsolódott, sőt szinte egyetlen ép csont sem maradt a testében, nem is szólva arról, hogy a bordái átszúrták a tüdejét, így légmellet is kapott. Csodával határos módon Judy mégis túlélte a szerencsétlenséget. Az orvosok egy hónapig küzdöttek az életéért, majd megkezdődött az énekesnő lassú gyógyulása-rehabilitációja. Arca azonban szinte felismerhetetlenné vált a baleset következtében: megszámlálhatatlanul sok plasztikai műtéten esett át, míg végre elnyerte azt a külsejét, melyet ma már mindenki jól ismer.

"Harminchét műtétem volt, és ki tudja, mennyi vár még rám"

Bár a kétezres évek felejthetetlen sikereket hozott a Groovehouse számára, és Judy is fürdőzött a jól megérdemelt elismerésekben, hosszú időbe telt az énekesnő számára, míg elfogadta új külsejét. Jóllehet ma már hálás, hogy az orvosok megmentették az életét, azt is tudja, hogy a baleset örökre és visszavonhatatlanul megváltoztatta a mindennapjait.

"Míg más fiatalok élték a felhőtlen életüket, addig én kórházról kórházra jártam, az életben maradásért küzdöttem. Tíz évembe telt, míg úgy tudtam a tükörbe nézni, hogy elfogadtam a sorsomat, az életemet, és rájöttem, hogy hiába töröm magam, úgysem kapok válaszokat a miértekre" - nyilatkozta az énekesnő a Story magazinnak, visszatekintve a több mint húsz évvel ezelőtti eseményekre.

"Eddig harminchét műtétem volt, és ki tudja, mennyi vár még rám. Igaz, a jövőben már csupán korrekcióra lesz szükségem, mert az arcom bal oldala, az, amelyik jobban sérült, gyorsabban öregszik. Az idegek egy része elhalt azon a területen, nem olyan a vérkeringésem, mint kellene, és másképp reagál az idő múlására" - árulta el a Story magazinnak a 47 éves magyar híresség.

Szinetár Dóra követői egyszerűen imádják a színésznő nemrégiben feltöltött videóját, melyen édesanyja, Hámori Ildikó látható, méghozzá nem is akárhogyan: a művésznőt fiatalokat megszégyenítő mozdulatsora közben kapták lencsevégre.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.