Örömhír! Shane Tusup eljegyezte Szabó Zsófit

Decemberben derült ki, hogy egy párt alkotnak, de szerelmük pár hónappal korábban kezdődött. A sztárpár jelenleg Monacóban piheni ki az elmúlt időszak fáradalmait: e festői környezetben került sor a lánykérésre is.

Lánykérés Monacóban

Beteljesedett Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelme: a színész-műsorvezető és az úszóedző, akik decemberben jelentették be hivatalosan, hogy egy párt alkotnak, már el is jegyezték egymást. Az eseményre ráadásul igazán különleges környezetben, a festői Monacóban került sor. A sztárpár ezen a gyönyörű helyszínen pihente ki a közelmúlt fáradalmait: Tusup itt tette fel a kérdést a Jóban Rosszban egykori színésznőjének.

"2022.02.22 22:22-kor azt mondta, szeretné, ha együtt élnénk le életünk. Megkérdezte, szeretném e… Szeretném" - írta egyik friss Instagram-posztjában Szabó Zsófi, mely a lánykérésről tudósította a híresség rajongóit.

Tusup szintén a nyilvánosság elé tárta, milyen fantasztikus esemény történt közös vakációzásukon. Az úszóedző így fogalmazott: "2022.02.22 22:22-kor a világ legszerencsésebb férfijává tett. Életem szerelme igent mondott."

A két magyar híresség nemcsak különleges időpontot választott ahhoz, hogy megpecsételjék szerelmüket, de végeredményben az is összeköti őket, hogy mindketten hasonló érzelmi helyzetben voltak, amikor összehozta őket a sors: egy-egy csődöt mondott házasság végére tettek pontot. Szabó Zsófi még 2016 őszén házasodott össze Kis Zsolttal, tavaly januárban viszont bejelentette, hogy elválik a férfitől. Shane Tusup 2013 augusztusában vette feleségül Hosszú Katinkát, 2019 februárjában azonban az ő házasságuk is véget ért.

Henry Kettnert az ország egy része a Farm VIP által ismerte meg, ám már a műsor előtt is népes követőtábora volt. A vlogger most elárulta, hogyan nőtt fel, milyen volt a gyerekkora és miből építették fel a családi birodalmat.

Leadfotó: Instagram/shanetusup

Oldalak