Sztárok

Családi hátteréről vallott a Farm VIP népszerű versenyzője: „Sokszor megkaptam, hogy alám tettek mindent”

Henry Kettnert az ország egy része a Farm VIP által ismerte meg, ám már a műsor előtt is népes követőtábora volt. A vlogger most elárulta, hogyan nőtt fel, milyen volt a gyerekkora és miből építették fel a családi birodalmat.

Ritkán beszél családi hátteréről, most kivételt tett

Henry Kettner évekkel ezelőtt kezdte építgetni a Youtube-csatornáját, ahol ma már 226 ezer feliratkozója van, a közösségi oldalán pedig 224 ezren követik a mindennapjait. A mai napig számos üzenetet kap azzal kapcsolatban, hogy honnan indult, hogyan építette ki a követőbázisát és főleg, hogy ehhez mennyi pénz kellett. Henry többször megmutatta már a videóiban a húgát, a családi hátteréről azonban ritkán mesél. Most elárulta, hogyan nőtt fel, milyen volt a gyerekkora és miből építették fel a családi birodalmat.

Henry szülei között kezdetben nagy volt a szerelem, ám amikor a vlogger kétéves volt, az édesanyja úgy döntött, hogy hazajönnek Párizsból és Vácon kezdenek új életet. „Szó szerint üres zsebbel költöztünk haza. Anyukám szülei Vácon éltek, viszont nem volt saját lakásunk, ezért egy pár négyzetméteres albérletben indultunk a nulláról. A nagymamám akkoriban indított el egy kisebb cipészvállalkozást. Édesanyám kitanulta a szakmát és naphosszat kaptafát reszelt, ám mindig is fogékony volt az újdonságokra. Így jött az ötlet, hogy a cipészetet és az ortopédiát összefogva csináljon valami újat. Elkezdett egyedi cipőket készíteni betegséggel küzdő embereknek: cukorbetegeknek, műlábbal élőknek, gerincbetegeknek és olyanoknak is, akik születésüktől fogva eldeformálódott lábbal kénytelenek boldogulni” – mondja Henry. Hozzátette, a vállalkozás szépen lassan kinőtte magát, sokan keresték fel őket.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Utazás
Kishajós víziturisztikai megállópontok létesültek Balatonfüreden valamint Keszthelyen, melyeket tavasszal már birtokba is vehetnek a látogatók – hangzott el a „Balatoni Megállópontok létesítése”...
Lifestyle
A Jegyzetek a Valósághoz versek és esszé-töredékek keverékén át térképezi fel realitásunk határait, míg a Matematika Abszurda egy a számtani elgondolhatatlanságokat leíró konzisztens rendszer,...
Fashion&Beauty
Egy újabb hajtrend látott napvilágot, ami tökéletes lesz arra az esetre, ha hosszú tincsekkel rendelkezel, nem vágatnád le, de mégis szeretnél egy kicsit extrább frizurát.