Sztárok

Ez a rákkal küzdő Shannen Doherty egyik végső kívánsága - Megrázó, hogy már ezen gondolkozik

A Bűbájos boszorkák egykori sztárja, az 52 éves színésznő jelenleg negyedik stádiumú mellrákkal küzd, de már a csontjaiban is áttétek keletkeztek.

Őszinte vallomást tett a Beverly Hills 90210 sorozat sztárja

Shannen Doherty 2015-ben szembesült először mellrákkal, és akkor a teljes emlőeltávolítás mellett döntött. Kezdetét vette a hosszan tartó kemoterápiák és sugárkezelések sorozata. Kitartása meghozta gyümölcsét mivel 2017-re tünetmentes lett, ám sajnos ez az időszak nem tartott sokáig: a gyilkos kór ismét megtámadta a szervezetét.

A közelmúltban a „Let’s Be Clear” podcastban szívbemarkolóan mesélt az életéről, a halállal kapcsolatos gondolatairól, valamint arról, ahogy a félelmeivel küzd. Fel is merült a temetés szervezésének kérdése, és a beszélgetés során részletezte, hogy kik nem vehetnek részt a búcsúztatóján, és azt is elmagyarázta, miért olyan szigorú a döntésében.

Kattints a galériára!

2020 februárjában hozta ismét nyilvánosságra a szívszorító hírt, hogy a betegsége kiújult, és átterjedt a gerincére. Tavaly nyáron a könyörtelen rák elérte az agyát, ami újabb műtéthez és sugárkezeléshez vezetett. Legközelebb novemberben informálta a rajongóit, felfedve, hogy a betegség sajnos a csontjaira is átterjedt.
Kattints a további képekért!

Harry herceg alig 26 óra londoni tartózkodása után vissza is tért Kaliforniába, ahol felesége, Meghan Markle már várta.

leadfotó: Getty Images / Handout, forrás: brightside.me

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.