Ezt csinálja most Szoboszlai exe, de a pletykákra abszolút nem reagál

Senki sem gondolná, hogy Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni tényleg újra egy párt alkotnak. A pletyka már nagyon régen kapott szárnyra, de azóta nem reagáltak.

Szoboszlai exe kerüli a nyilvánosságot

A magyar válogatott sztárja, Szoboszlai Dominik már az első liverpooli szezonjában többször bizonyított. A szurkolók imádják, és jelentősen törlesztette is a vételárát. Persze most nem tud segítségére lenni a csapatnak, mivel ismét sérüléssel bajlódik.

A Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp bizakodik abban, hogy a február 25-i, Chelsea elleni Ligakupa-döntőn már számíthat Szoboszlai Dominik játékára. A sztárfocistának is fontos lenne, hogy egy ilyen fontos rangadón bizonyíthasson, ráadásul az első kupáját nyerhetné meg a vörösökkel.

A magyar válogatott csapatkapitányának a szerelmi élete háttérbe szorult, anno azonban egy Reddit-felhasználó megírta, hogy a Gécsek család egy jó barátjától úgy értesült, hogy ismét egy párt alkot Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni. A galériánkban megmutatjuk, mi a helyzet jelenleg ezzel a pletykával!

Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni közös fényképei 2023 szeptemberének végén tűntek el a focista és a korábbi teniszező Instagram-oldaláról is, és már nem is követik egymást a felek.
Kattints a további képekért!

Szoboszlai Dominik egy nagyon érdekes tetoválást csináltatott magának, ráadásul az egész mellkasára. A tetoválóművész először szólalt meg.

Leadfotó: MTI Fotó – Hegedüs Róbert

Oldalak

Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.